.

.

Woodhead 92434-3080 tambur de cablu cu cutie de ieșire Super-Safeway-NEMA 4 tambur alimentat cu arc cu 10/3 scroafă, 40ft. Cablu, 4 Prize

Woodhead 92434-3080 tambur de cablu cu cutie de ieșire Super-Safeway-NEMA 4 tambur alimentat cu arc cu 10/3 scroafă, 40ft.

RON 0.67
Cantitatea de bunuri

Tambur de cablu : tambur de cablu Pow-R-Mite, construit cu ascensoare de tensiune cu arc sau cabluri întinse, care nu permit mai mult de 10% cădere. Această bobină cu arc este utilă pentru depozitarea, organizarea, înfășurarea sau desfacerea cablurilor electrice. Construcție durabilă : tamburul de cablu industrial este fabricat din aluminiu turnat de înaltă calitate, cu finisaj de acoperire cu pulbere galbenă, pentru a se asigura că uzura este redusă la minimum. Blocarea cu clichet ușor de decuplat interzice blocarea cablului chiar și atunci când cablul este complet extins. Aplicatii : NEMA 4 cablu tambur este special conceput pentru aplicații mobile și portabile echipamente electrice. Tamburul de cablu prelungitor industrial găsește o aplicație comună în industria alimentară și a băuturilor, tratarea apelor uzate și diferite tipuri de macarale. Caracteristici speciale : acest tambur de cablu vine cu un cablu de scroafă de 600 V. Ghidajul cablului acestui tambur este reglabil la fiecare 5deg. peste 270 de grame. arc. Arcul principal containerizat asigură o manipulare mai sigură și o înlocuire ușoară. Specificațiile produsului : spring tensiune cablu tambur caracteristici 1in. NPT pentru intrarea cablului primar, 40 ft. cablu de scroafă lung, cutie de ieșire Super-Safeway și o cutie mare de joncțiune. NEMA 4 evaluat tambur cablu are 4 NEMA 5-20 prize. Tamburul de cablu de la Woodhead este special conceput cu mecanism de tensionare a arcului care ridică și întinde cablurile, permițând până la 10% cădere. Tamburul de cablu este fabricat din aluminiu turnat cu finisaj de pulbere galbenă care minimizează șansele de purtare. Caracteristici precum mecanismul de blocare cu clichet nu permit cablului să se blocheze atunci când este complet extins. Arcul principal containerizat asigură o manipulare mai sigură și o înlocuire ușoară. Acest tambur prelungitor este utilizat în mod obișnuit în industria alimentară și a băuturilor, stațiile de epurare a apelor uzate, magneții de ridicare de la macarale, camioane de pompieri și vehicule de service. Woodhead Industrial Duty Cable Reels sunt proiectate pentru cele mai exigente aplicații industriale de interior/exterior. Bobinele de cablu industriale, cum ar fi Pow-R-Mite și Pow-R-Matic, sunt bobine cu arc realizate din componente electrice și mecanice de precizie pentru a găzdui până la 48,8 m (160') de cablu AWG 16/3 sau până la (50') de cablu AWG 6/3. Bobinele de cablu au calificări NEMA-3 și NEMA-4 pentru utilizare în interior și exterior pentru a proteja împotriva apei și coroziunii pentru rezistență la intemperii și praf de 15,3 m.

R

Cele mai bune oferte