.

.

Sony Alpha 7R V cameră cu lentile interschimbabile fără oglindă cu cadru complet cu obiectiv principal Sony FE 70-200mm F2. 8 GM OSS II teleobiectiv cu diafragmă constantă cu cadru complet Zoom G

Sony Alpha 7R V cameră cu lentile interschimbabile fără oglindă cu cadru complet cu obiectiv principal Sony FE 70-200mm F2.

RON 106.67
Cantitatea de bunuri

Un nivel cu totul nou de inteligență a camerei de la noua unitate de procesare AI. Next-generation AF cu recunoaștere în timp Real autofocus deep learning AI. 61.0 MP full-frame spate iluminat Exmor R CMOS senzor. FE 70-200mm f2.8 GM oss oferă o calitate superbă a imaginii pe întreaga gamă de zoom la toate distanțele de focalizare cu două elemente asferice și un element XA (extreme asferic) pentru a asigura o rezoluție ridicată în întreaga zonă a imaginii. Două elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută), două elemente de sticlă Super ED și un element asferic ED pentru a minimiza aberația cromatică, în timp ce Nano ar (antireflex) Coating ii de la Sony subjugă flare și ghosting. Pentru o acoperire suplimentară, sunt disponibile teleconvertoare de înaltă performanță 1.4 x și 2x (vândute separat). Patru dintre motoarele liniare XD (Extreme Dynamic) originale de la Sony oferă o eficiență ridicată a tracțiunii, care mărește viteza AF cu până la 4x în comparație cu modelul anterior pentru focalizare automată rapidă și precisă continuă și urmărire pentru fotografii și filme. Urmărirea AF în timpul zoom-ului este îmbunătățită cu aprox. 30%, ceea ce crește foarte mult șansele de a obține fotografia chiar și cu subiecții care se mișcă rapid spre obiectiv. Proiectat având în vedere magia filmului și cea mai recentă tehnologie a obiectivului pentru a reduce respirația focalizării, schimbarea focalizării la zoom și schimbarea axei la zoom. Motoarele liniare XD și o nouă unitate de acționare a diafragmei contribuie la funcționarea silențioasă și inelele de control independente pentru focalizare, zoom și iris, cu un comutator de pornire/oprire pentru inelul de deschidere, fac acest obiectiv ideal pentru filmarea filmelor. Funcția MF cu răspuns liniar de la Sony asigură un control direct al focalizării manuale receptiv și repetabil.

R

Cele mai bune oferte