.

.

Tripod Monopod Ball Head Mâner Mâner de prindere, Universal Trekking Pole Stick Monopod Tripod buton de prindere a capului cu busolă pentru activități în aer liber, drumeții, camping, etc.

Tripod Monopod Ball Head Mâner Mâner de prindere, Universal Trekking Pole Stick Monopod Tripod buton de prindere a capului

RON 15.41
Cantitatea de bunuri

【Compatibilitate largă】 Capul nostru de bilă monopod de trepied proiectat cu o gaură cu șurub de 3/8 ", echipată cu 1/4" până la 3/8 "șurub, o compatibilitate mai puternică pentru majoritatea monopodelor și trepiedurilor. 【Materiale de înaltă calitate】 Material din aliaj de aluminiu, Simțire mai bună a mâinilor, nu este ușor de corozitat, durabilă pentru utilizare îndelungată. 【Design de busolă】 Design busole, potrivit pentru utilizare în aer liber, ajutați utilizatorul să localizați rapid direcția. anti-skid pentru a reține. Pentru activități în aer liber, drumeții, camping, etc. este deteriorat sau inutilizabil, vă rugăm să ne contactați direct și vă promitem să vă răspundem în termen de 24 de ore și să vă rezolvați toate problemele. Șurubul „la 3/8”, o compatibilitate mai puternică pentru majoritatea monopodelor și trepiedurilor. 【Materiale de înaltă calitate】 Material din aliaj de aluminiu, o senzație de mână mai bună, nu este ușor de corozitat, durabilă pentru utilizare lungă. 【Design Compass】 Design Compass, potrivit pentru utilizare în aer liber, ajutați utilizatorul să localizați rapid direcția. 【Adaptat pentru tine】 Proiectarea ergonomică, forma rotundă și suprafața netedă este confortabilă și anti-skid pentru a reține pentru activități în aer liber, drumeții, camping, etc. Datorită transportului și distribuției la distanță lungă, pot apărea diverse situații imprevizibile. Dacă este deteriorat sau inutilizabil, vă rugăm să ne contactați direct și vă promitem să vă răspundem în termen de 24 de ore și să vă rezolvați toate problemele.

R

Cele mai bune oferte