.

.

Placă de oțel PEI pentru Ender-5 Plus, accesorii pentru imprimantă 3D, 377x370mm placă de oțel PEI de aur, placă de oțel cu pat fierbinte.

Placă de oțel PEI pentru Ender-5 Plus, accesorii pentru imprimantă 3D, 377x370mm placă de oțel PEI de aur, placă de oțel cu

RON 3.33
Cantitatea de bunuri

Acoperirea pulberii PEI : placa de oțel PEI adoptă acoperirea cu pulbere PEI, placa de arc din oțel întărit nu este ușor de deformat și poate fi folosită mult timp. Textura cu două fețe : textura cu două fețe este aceeași, poate fi utilizată pe ambele părți, rezistență la temperatură ridicată. Nivelare automată : nu este nevoie de lipici de soliditate sau de consumabile diferite pentru a înlocui senzorul de nivelare auto la nivel fierbinte, îmbunătățit. Funcționare simplă : ușor de îndepărtat prin îndoire și apariție, ușor de întreținut, ușor de luat matrița, utilizare repetată, ușor de funcționat. Utilizări : Duza de imprimantă poate imprima modele direct pe placa de oțel PEI cu pulbere PEI cu două straturi. Acoperirea pulberii PEI : placa de oțel PEI adoptă acoperirea cu pulbere PEI, placa de arc din oțel întărit nu este ușor de deformat și poate fi folosită mult timp. Textura cu două fețe : textura cu două fețe este aceeași, poate fi utilizată pe ambele părți, rezistență la temperatură ridicată. Nivelare automată : nu este nevoie de lipici de soliditate sau de consumabile diferite pentru a înlocui senzorul de nivelare auto la nivel fierbinte, îmbunătățit. Funcționare simplă : ușor de îndepărtat prin îndoire și apariție, ușor de întreținut, ușor de luat matrița, utilizare repetată, ușor de funcționat. Utilizări : Duza de imprimantă poate imprima modele direct pe placa de oțel PEI cu pulbere PEI cu două straturi. Cum se utilizează : Instalare și utilizați Specificații : Tipul articolului : Placă de oțel PEI Material : Metal Dimensiune : aprox. 377 x 370mm / 14,8 x 14.6in Culoare : Material auriu Compatibilitate : PLA ABS PETG TPU PVA etc. Aplicabil : Pentru Ender 5 Plus Lista de pachete : 1 x Placă de oțel PEI 1 x Placă de oțel PEI 1 x Autocolant magnetic.

R

Cele mai bune oferte