.

.

Al cincilea & amp; ruj Botanic pentru piele / Natural / Organic | certificat fără cruzime | fără parabeni | fără petrol | sănătos | hidratant / culoare vibrantă care este bună pentru buzele tale!

Al cincilea & amp; ruj Botanic pentru piele / Natural / Organic | certificat fără cruzime | fără parabeni | fără petrol | sănătos

RON 3.33
Cantitatea de bunuri

Ruj hidratant care este formulat cu unturi organice, extracte botanice și uleiuri vegetale esențiale pentru a furniza antioxidanți și a vă hidrata buzele. Rodia (mată) este un roz mediu de fructe de pădure cu tonuri ușoare de roșu. Excelent pentru tonurile reci ale pielii. Culoarea poate varia de la ecranul computerului la ecranul computerului. Ingrediente organice certificate de la nivel mondial : fabricate din unt de Shea certificat Organic, Ulei de Jojoba, ulei de ricin, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, unt de cacao și multe altele!. Fără produse chimice : fără petrol – fără toxine - fără cruzime - Vegetarian - fără ftalați – fără petrol-fără Gluten. Minerale naturale nutritive / BOTANICALS : vitamina bogat cu vitaminele A, E, B1, B2, B6 & calciu! Infuzat cu Extract real de vanilie și alte uleiuri esențiale (cimbru de Oregano, scorțișoară, lavandă, lămâie). PRODUS ÎN SUA! Valoare excelentă pentru cea mai înaltă calitate – garantată! De ce să aștepți? Adauga in cos acum!. CE AI ÎN RUJ? Știi ce ai în ruj? Majoritatea rujurilor conțin ulei Mineral (din petrol, cancerigen!), și plumb (un cancerigen), pe care îl lingi și îl mănânci! Un studiu a arătat că 200 de substanțe chimice și poluanți au fost găsiți în cordoanele ombilicale a 10 bebeluși! Dovada că aceste toxine intră în sânge. Ruj natural fără toxine : rujul nostru NON-TOXIC, cu adevărat NATURAL și hidratant este formulat cu unturi organice, extracte botanice și uleiuri vegetale esențiale pentru a oferi antioxidanți și a vă hidrata buzele. Toate naturale realizate cu ingrediente organice : unt de Shea, ulei de Jojoba, ulei de semințe de ricin, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, unt de semințe de cacao, vitamina E și multe altele! Infuzat cu minerale nutritive, naturale și botanice! Merge mai departe netedă și hidratează buzele non Toxic – certificat fără cruzime-Vegetarian – fără ftalat - fără petrol-fără Gluten culoare hidratantă : alunecă fără efort pentru a oferi culori naturale, vibrante, de lungă durată, în timp ce vă condiționează și netezește buzele. Nice hold (pentru un ruj natural fără substanțe chimice pentru a crește puterea de ședere - be REALISIC acest ruj nu va dura 12 ore!) și culori la modă, vibrante. Gata cu buzele uscate și crăpate de la orele de purtare a rujului. Cu cât îl porți mai mult, cu atât buzele tale se vor simți mai bine! Acest ruj este hidratant și hrănitor și va ajuta de fapt la vindecarea buzelor crăpate. Încercați-l cu luciul nostru de buze Botanic Natural pentru și mai multe beneficii de vindecare!.

R

Cele mai bune oferte