.

.

Nax Caki Cuțit cu încrețituri, Cartofi Spiralati Taie și se Prăjește Vegetal Cutter pentru Legume, din Oțel Inoxidabil Morcov Slicer(Galben)

Nax Caki Cuțit cu încrețituri, Cartofi Spiralati Taie și se Prăjește Vegetal Cutter pentru Legume, din Oțel Inoxidabil Morcov

RON 7.72
Cantitatea de bunuri

[Crinkle cutter Size] - lama cuțitului tăiat crinkle fry are o lungime de prindere de 2,75 x 3,54 inchi 4,3 inchi upgrade-ul vine cu un capac de protecție, care poate preveni în mod eficient deteriorarea lamei și o poate depozita mai în siguranță. [puternic, durabil] - Waffle Fry cutter din oțel inoxidabil de calitate alimentară 430 și Upgrade două nhigh plastic de calitate,mânerul este confortabil de prins, durabil și ecologic, sănătos și poate fi spălat cu ușurință după utilizare. [Ușor de utilizat] -Cutter Crinkle cartofi poate lucra, de asemenea, ca un tăietor de fructe, ciuperci slicer.prep ingrediente pentru se amestecă fry Rețete, Nu electrice necesare; poate fi folosit pentru un picnic în aer liber. [Multifuncțional] - cutter crinkle pentru legume cuțitul este puternic durabil, mânerul antiderapant este confortabil de prins și lama ascuțită din oțel inoxidabil de 0,2 inci feliere fără efort pentru a tăia cartoful, ceapa, roșiile, lămâia sau alte legume, economisind timp pregătind mâncarea. [Creați distracție] - Slicer ondulat pentru tăierea legumelor, tăierea fructelor,chipsuri de murături,cartofi, săpun, cartofi prăjiți,prepararea ușoară a salatei de ouă,partener Perfect pentru utilizarea zilnică în camera de bucătărie.

R

Cele mai bune oferte