.

.

Ochi de Tigru albastru - pulbere de 1 mm și mai mică- ochi de Tigru albastru viață + dragoste! Îmbunătățirea! Focalizare Clară! 1m)

Ochi de Tigru albastru - pulbere de 1 mm și mai mică- ochi de Tigru albastru viață + dragoste! Îmbunătățirea! Focalizare

RON 29.33
Cantitatea de bunuri

Ochi de Tigru albastru. Albastru tigru ochi claritate, văzând prin situații, având ușurința de a vedea ceea ce este, îmbunătățirea abilităților, mare pentru îmbunătățirea comunicării. Poate fi modelat, prăbușit și sculptat cu ușurință. Perfect pentru creații de artă!. Toate pulberile și cristalul/piatra zdrobită sunt folosite în arta mea. Am început să dimensionez materialele astfel încât să adaug ceea ce mi-am dorit la creații este mai ușor. Sunt recunoscător pentru a împărtăși abundența. Ochi de Tigru albastru. Albastru tigru ochi claritate, văzând prin situații, având ușurința de a vedea ceea ce este, îmbunătățirea abilităților, mare pentru îmbunătățirea comunicării. Poate fi modelat, prăbușit și sculptat cu ușurință. Perfect pentru creații de artă!. Toate pulberile și cristalul/piatra zdrobită sunt folosite în arta mea. Am început să dimensionez materialele astfel încât să adaug ceea ce mi-am dorit la creații este mai ușor. Sunt recunoscător pentru a împărtăși abundența. 100% toate cristalele/pietrele naturale protecția ochilor Tigrului Albastru îmbunătățirea celor mai bune chakre superioare ochiul șoimului este considerat cel mai puternic dintre pietrele ochiului, curățând frica, protejându-l de ură și invidie și oferind perspective și conștientizare mai profunde, astfel încât să se poată vedea dincolo de evident. Este capabil să crească gradul de conștientizare a abilităților senzoriale personale. Te conectează cu ființa ta interioară întărind îndrumarea inspirațională. Este o piatră puternică pentru vindecarea energiilor Pământului și pentru creșterea înțelegerii de sine. Este împământată în situații haotice și aduce problemele în perspectivă, mai ales atunci când este plasată pe al treilea ochi. Pietrele brute sunt excelente pentru rostogolire, proiecte de artă, lapidar, Bijuterii, specimene, cadouri, colecții minerale, grădini, meditații, învățare _ toate cristalele enumerate sunt ingrediente pe care le folosesc în creațiile mele de artă! - Intenții dragoste, Putere, Putere, vindecare, Calm, claritate, creativitate, bucurie, abundență, prosperitate, bunăstare - - - - - - mulțumesc ____ +++++++ cadou gratuit cu fiecare achiziție +++++++ _____ livrare rapidă Vă mulțumim că ați căutat! Notă : veți primi cristal similar cu imaginile.++++.+= ++++++++.

R

Cele mai bune oferte