.

.

5 buc Bento Snack Food containere, împărțit alimente depozitare cu capace pentru călătorie, reutilizabile masă Prep prânz Containere pentru copii adulți, școală și locul de muncă.

5 buc Bento Snack Food containere, împărțit alimente depozitare cu capace pentru călătorie, reutilizabile masă Prep prânz Containere

RON 13.33
Cantitatea de bunuri

Dimensiunea externă a acestei cutii bento este de 6,6 x 6 x 2,4 inci, cinci culori albastru, verde, galben, roz și violet. Acest pachet include 5 buc Containere de prânz cu compartimente. Fiecare bento are patru compartimente, care pot conține o varietate de alimente pentru a preveni amestecarea gustului diferitelor alimente. Containere cu 4 compartimente : fiecare recipient mic împărțit este proiectat cu 4 compartimente, permițându-vă să depozitați diferite alimente și puteți depozita salate și fructe în același timp, fără să vă faceți griji că acestea își vor afecta reciproc aromele. Fiecare compartiment poate conține 5,5 Oz de alimente, ideal pentru pregătirea meselor și controlul dimensiunii prânzului. Recipientele ideale pentru gustări pentru copii. De la congelator la cuptorul cu microunde : materialul este robust și susține mașina de spălat vase și spălarea mâinilor. Poate fi introdus și într-un cuptor cu microunde cu proprietăți rezistente la căldură pentru a încălzi alimentele. Materialul este rezistent la frig și poate fi plasat în siguranță în frigider pentru a îngheța alimentele pentru a menține alimentele proaspete și gustoase. Aceste recipiente alimentare cu 5 containere cu culori strălucitoare ale capacelor sunt convenabile pentru a distinge alimentele și pot fi aplicate pe scară largă pentru case, birouri, școli, apartamente, cămine, spitale și, de asemenea, potrivite pentru unele activități în aer liber, cum ar fi călătorii, picnic, drumeții, camping și multe altele.

R

Cele mai bune oferte