.

.

High Viz Inc frânele mele sunt minunate! Cum e asigurarea ta? - 7 x 3 3/4 Died Decal de vinil pentru mașini, camioane, ferestre, bărci, cutii de scule, etc.

High Viz Inc frânele mele sunt minunate! Cum e asigurarea ta? - 7 x 3 3/4 Died Decal de vinil pentru mașini, camioane, ferestre,

RON 2.33
Cantitatea de bunuri

Decalitatea tăiată de matriță din premium Oracal 651 vinil nominal pentru o expunere exterioară de peste 6 ani. Instrucțiuni complete de instalare incluse cu fiecare comandă. Folosim bandă de aplicație clară pentru rezultate ușoare și profesionale. Decalurile pot fi aplicate practic la orice suprafață dură curată și netedă. Decal este redus de precizie din vinil solid de 6+ ani. Singurul lucru care trebuie aplicat este ceea ce se arată în alb. Mărimea este de aproximativ 7 inci cu 3 3/4 inci. Decalitatea tăiată de matriță din premium Oracal 651 vinil nominal pentru o expunere exterioară de peste 6 ani. Instrucțiuni complete de instalare incluse cu fiecare comandă. Folosim bandă de aplicație clară pentru rezultate ușoare și profesionale. Decalurile pot fi aplicate practic la orice suprafață dură curată și netedă. Decal este redus de precizie din vinil solid de 6+ ani. Singurul lucru care trebuie aplicat este ceea ce se arată în alb. Mărimea este de aproximativ 7 inci cu 3 3/4 inci. Noua decizie de vinil cu precizie tăiată pentru a fi afișată pe toate jucăriile dvs.! Vehicule, bărci, ferestre, cutii de scule… .Virtual orice suprafață dură și netedă. Fabricat cu mândrie în SUA!.

R

Cele mai bune oferte