.

.

4 iulie guler cu papion de câine, 2 pachet de vacanță Patriotice American Independence Day Gullar pentru câini mici mari de la capăt * 1 lățime)

4 iulie guler cu papion de câine, 2 pachet de vacanță Patriotice American Independence Day Gullar pentru câini mici mari de

RON 14.65
Cantitatea de bunuri

Dimensiune reglabilă : pachet de 2; 16 "-27", lățimea 1 "; dimensiunea pieptului arcului : 4,52" x 2,48 (w x h), vă rugăm să măsurați gâtul animalului dvs. pentru a obține dimensiunea corectă. Design unic : Americana " - Stele și dungi și pălării patriotice Policiul modelului pentru guler pentru animale de companie. Fabricat cu carbon de poliester de înaltă densitate durabilă, moale, durabil și confortabil pentru majoritatea câinilor mici. Plapcul amovibil : vine cu ușor de pus și decolat papion cu arc. Papcada este confecționată din materiale fine care reprezintă calitatea animalului de afine pentru afine vine primul „filozofie. Material de poliester de înaltă calitate : gulerul de câine moale de înaltă densitate vine cu un papion detașabil și un inel D pentru etichete de farmec și alte accesorii personalizate . Calitatea garantată. Ambalaj valoric : 1 Americana " - Stars & Stripes + 1 Patriotic Hats Collar. Acest guler atrăgător și distractiv este potrivit pentru majoritatea câinilor mici. Utilizare masculină sau feminină, interioară și exterioară. Colecția unică a Cranberry din SUA Independence în stil pentru câini, disponibilă în 2 modele : Americana ” - Stele și dungi / pălării patriotice pline de atmosferă de festival, nu uitați să o puneți atunci când mergeți în parcuri, participând la adunări de pisici, activități în aer liber și fotografii. Guler Guler proiectat în mod unic cu modelele noastre intergalactice și siguranță specială de colorat cu o decorare a papionului atașată la guler. Imprimeuri de designer fanteziste cu idei intergalactice vă aduc o mulțime de atmosferă copilărească. Animale de companie, cu o rezistență pe termen lung și cu aspect de lungă durată, indiferent de interior și de exterior. Material de calitate confecționat din poliester de înaltă densitate, care este ușor, moale și durabil. Metal duty duty-ring este placat cu argint mat, care vă oferă duritate și sigur vă sunt mereu Necesar. Purtați zilnic sănătos Catarama din plastic ecologic, cu colorat luminos, vă oferă un aspect confortabil zilnic. Accesoriul cu papion este confecționat dintr-o bandă de poliester ecologică. Produs autentic de Cranberrypet, tovarășul tău zilnic pentru animale de companie. Acest produs este potrivit pentru băieți și fete, animale de companie masculine sau feminine. Crearea unei atmosfere copilărești cu câinele tău împreună, care îți amintește de copilăria ta!.

R

Cele mai bune oferte