.

.

Killark FS-3M Fits Fitings, fier, cutie de dispozitiv turnat de tip FS, cutia superficială, moartă, dimensiunea butucului 1 , volumul 18,0 cu.

Killark FS-3M Fits Fitings, fier, cutie de dispozitiv turnat de tip FS, cutia superficială, moartă, dimensiunea butucului 1

RON 0.67
Cantitatea de bunuri

Killer este cunoscut pentru siguranță și fiabilitate. Killark oferă soluții atât pentru standardele nord -americane, cât și pentru cele IEC. Angajament dovedit de a oferi soluții cu costuri reduse. Înființată în 1913, Killark a devenit un furnizor global de produse de locație dure și periculoase. Gama ucigașă cuprinde accesorii industriale și de rezistență la explozie proiectate pentru a rezista la cele mai dure extreme din climatul din Orientul Mijlociu uscat și arid, Asia tropicală până la Canada Frozen Northern. Siguranța și fiabilitatea au fost piatra de temelie a afacerii noastre de aproape un secol. Killer este dedicat satisfacerii nevoilor clienților, cu soluții de inginerie, dezvoltare de produse noi și livrare la timp în fiecare fază a proiectului. Acest angajament stă la baza capacității noastre dovedite de a furniza soluții și economii ale sistemului total de costuri mai mici pe întreaga viață a unui proiect.

R

Cele mai bune oferte