.

.

Fighter Jet Flash Cards-Carduri Flash avion de învățământ pentru piloți, Istorie Militară și entuziaști de aviație, și copii!

Fighter Jet Flash Cards-Carduri Flash avion de învățământ pentru piloți, Istorie Militară și entuziaști de aviație, și copii!

RON 0.67
Cantitatea de bunuri

52 carduri unice-Îmbunătățiți-vă cunoștințele de avioane de luptă cu această colecție de 52 de carduri flash. Cu ilustrații frumoase ale diferitelor jeturi pe de o parte și descrieri informative și fapte pe de altă parte, aceste cărți sunt instrumentul perfect pentru pasionații de aviație de toate vârstele!. Scris de un inginer aerospațial Real-descrierile cardului sunt scrise pentru a fi atât informative, cât și captivante, făcând procesul de învățare distractiv și interactiv. Îmbunătățiți-vă înțelegerea istoriei și tehnologiei avioanelor de luptă și faceți-vă interesele legate de aviație mult mai interesante!. Jets from All Over the World-Aflați mai multe despre avioane de luptă făcute atât pentru Marina și Forțele Aeriene de către SUA, Franța, Marea Britanie, Rusia, China ,și mai mult!. Jeturi din mai multe epoci - avioanele de luptă din această punte au fost alese manual de autor din mai multe epoci! Fie că au fost făcute recent ca Su-57 Felon sau nu mai sunt făcute și au încă o parte importantă a istoriei, cum ar fi F-117 Nighthawk, veți afla despre avioane care sunt relevante în istoria aviației!. Educațional-Îmbunătățiți-vă înțelegerea istoriei și tehnologiei avioanelor de luptă și faceți interesele dvs. legate de aviație mult mai interesante. Fie ca esti un pilot, piele de bivol de aviație condimentată sau un incepator curios, aceste cartonașe educaționale sunt modul perfect de a se arunca cu capul în lumea interesantă de avioane de luptă!. Îmbunătățiți-vă cunoștințele de avioane de luptă cu această colecție de 52 de carduri flash. Cu ilustrații frumoase ale diferitelor jeturi pe de o parte și descrieri informative și fapte pe de altă parte, aceste cărți sunt instrumentul perfect pentru pasionații de aviație de toate vârstele. Învață să identifici diferite avioane de luptă, inclusiv modele precum F-15, F-16 și Mi G-29, și impresionează-ți prietenii și colegii cu cunoștințele tale noi. Indiferent dacă sunteți student, profesor sau pur și simplu doriți să vă extindeți cunoștințele, aceste carduri sunt perfecte pentru săli de clasă, educație la domiciliu și uz personal. Descrierile cardului sunt scrise pentru a fi atât informative, cât și captivante, făcând procesul de învățare distractiv și interactiv. Îmbunătățiți-vă înțelegerea istoriei și tehnologiei avioanelor de luptă și faceți interesele dvs. legate de aviație mult mai interesante. Indiferent dacă sunteți un pasionat de aviație experimentat sau un începător curios, aceste cartonașe educaționale sunt modalitatea perfectă de a vă scufunda în lumea interesantă a avioanelor de luptă. Adăugați aceste carduri la colecția dvs. astăzi și ajutați la susținerea unei afaceri mici!.

R

Cele mai bune oferte