.

.

Animale de companie primul NHL Calgary Flames guler pentru Câini & amp; pisici, mare. - Reglabil, drăguț & Elegant! Gulerul Final Al Fanilor De Hochei!

Animale de companie primul NHL Calgary Flames guler pentru Câini & amp; pisici, mare. - Reglabil, drăguț & Elegant! Gulerul

RON 29.32
Cantitatea de bunuri

· ✔ PENTRU CELE PATRU PICIOARE FAN : - ❤ Iubesc cainele tau?   Hochei De Dragoste?   Îți iubești echipa?  * Zgarda NHL pentru animale de companie concepută pentru a fi păcălită de alte produse nelicențiate, de calitate inferioară. Acest guler de câine are LOGO-ul și culorile echipei NHL!. * Constructii : pentru un nume puternic S mici, mijlocii guler de câine mare, guler de câine mediu de la articole de îmbrăcăminte unice și pline de culoare pentru distracție și jucării jucăușe și accesorii.* Lucrând cu cea mai recentă tehnologie, designerii noștri creativi aleg dintre materialele de cea mai înaltă calitate pentru a oferi mărfuri durabile, unice și inovatoare pentru animale de companie.Fabricile noastre respectă cele mai înalte standarde de siguranță pentru a asigura securitatea animalelor dvs. de companie, oferind în același timp un produs de lungă durată.Licențe : Pets First a obținut licențe cu Major League Baseball (MLB), Major League Baseball Players Association (MLBPA), National Football League (NFL), National Football League Players Association (NFLPA), National Hockey League (NHL), National Basketball Association (NBA), Major League Soccer (MLS) (Real Madrid CF Club de fotbal Real Madrid Club de F), LAURDIY, REALTREE și peste 50 de colegii de top din țară (NCAA).> > > Întotdeauna asigurați-vă că pentru a cumpăra de la un vânzător aprobat, cum ar fi pentru a evita Cumpararea de produse contrafăcute!

R

Cele mai bune oferte