.

.

Set de oje cu gel Rebbyy - 6 culori 8 ml set de unghii cu gel care schimbă culoarea temperaturii Ziua Îndrăgostiților sclipici efect ombre 2022 lac de Gel înmuiați manichiura de artă de unghii cadou de salon DIY pentru femei.

Set de oje cu gel Rebbyy - 6 culori 8 ml set de unghii cu gel care schimbă culoarea temperaturii Ziua Îndrăgostiților sclipici

RON 18.65
Cantitatea de bunuri

1. REBBYY culoare schimbare Gel poloneză : acest set Include 6*8ml/0.27 oz culoare schimbare Gel lac de unghii și o cutie cadou. 6 buc nuanțe frumoase de culori populare și la modă, potrivite pentru primăvara, vara, toamna, iarna și viața de rutină zilnică!Acesta este un cadou fantastic, frumos, unic, care va fi iubit de toți cei care îl primesc. 2. Bucurați-vă de efectul de schimbare a culorii : simțiți magia cvadruplă a schimbării temperaturii pe vârful degetelor. Schimbarea culorii lacului de gel se bazează pe temperatura unghiilor tale! Puteți ști cum se schimbă din imagine. 3. Strălucitor și de lungă durată : cu o aplicare adecvată, durează aproape 2-4 săptămâni. Este potrivit pentru ocazii speciale, cum ar fi nunti, de asemenea, pentru casual. Dimensiunea mică îl face ușor de transportat și realizat pentru designul unghiilor DIY oriunde. 4.Cum să obțineți un efect excelent de schimbare a culorii : aplicarea pe unghiile lungi va face efectul mai evident. Schimbarea culorii nu este afectată numai de temperatura corpului, ci și de temperatura mediului. 5.Memento cald : cura sub UV / LED lampă 30~90s. Base și Top coat sunt necesare. Pentru a menține o durată mai lungă, asigurați-vă că lustruiți suprafața unghiei și nu aveți ulei pe ea. Când îndepărtați lacul de gel, puteți îndepărta stratul superior al stratului și puteți folosi îndepărtarea gelului pentru a se înmuia și îndepărta.

R

Cele mai bune oferte