.

.

Mănușă de Fitness PTM Profit-preveniți formarea calusurilor și rănilor cauzate de frecare și uzură în timpul antrenamentului. - Design Deschis

Mănușă de Fitness PTM Profit-preveniți formarea calusurilor și rănilor cauzate de frecare și uzură în timpul antrenamentului.

RON 1.33
Cantitatea de bunuri

Mănușa armată previne leziunile prin frecare în zona superioară a palmei mâinii. De asemenea, datorită materialității sale, promovează confortul și amortizarea în timpul practicii sportive. Designul său deschis permite plasarea ușoară, adaptându-se la diferite anatomii și nevoi ale utilizatorilor. Designul scurt promovează respirabilitatea mâinii prin faptul că nu o acoperă complet. Ajută la prevenirea formării calusurilor și a rănilor cauzate de frecare și uzură în timpul antrenamentului. Zona palmară este întărită cu un material capabil să îmbunătățească aderența, oferind o siguranță mai mare mâinii. e timpul să faci mișcare. Ajută la prevenirea formării calusurilor și a rănilor cauzate de frecare și uzură în timpul antrenamentului. Zona palmară este întărită cu un material capabil să îmbunătățească aderența, oferind o siguranță mai mare mâinii. e timpul să faci mișcare. Potrivirea sa ușoară și reglabilă îl face un produs ideal de utilizat în timpul sportului.

R

Cele mai bune oferte