.

.

FMHOTU 1 inch exterior șaibă cu cap hexagonal, 8 buc hardware din oțel carbon hardware hex nuci de șaibă decorativă, capace decorative cu șuruburi pentru decorarea pergolelor, pavilioanelor și punților.

FMHOTU 1 inch exterior șaibă cu cap hexagonal, 8 buc hardware din oțel carbon hardware hex nuci de șaibă decorativă, capace

RON 23.97
Cantitatea de bunuri

【Materialul de înaltă calitate】 Nuca hexagonală este confecționată din oțel de carbon de înaltă calitate prin îndreptarea și întoarcerea la rece. Suprafața șaibării de nuci este tratată cu acoperirea electroforetică neagră de 48 de ore, care este durabilă. Test de pulverizare cu sare anti-rust timp de 48 de ore, scena de zi cu zi anti-rust. (Nu vă înmuiați în apă mult timp). 【Dimensiunea articolului】 Diametru interior : φ 8.5. HEXAGON Mărimea opusă laterală : 27 ± 0,3 mm, înălțime : 22 ± 0,1mm, flanșă Diametru inferior : 36 ± 0,1mm. 【Se aplică】 Șuruburi de cereale din lemn sub φ8 diametre. 【Utilizare pe scară largă】 Șaiba decorativă decorativă cu piulițe cu capac hexagonal poate fi utilizată pentru decorarea hardware a curții, pavilionului sau puntea și oferă o soluție structurală de rating de încărcare. 【Atenție】 Nu -l folosiți în mediu cu materiale chimice, nu folosiți instrumente de cheie cu cuplu hidraulic pentru instalare și nu folosiți produse metalice pentru a bate suprafața piuliței. 【Materialul de înaltă calitate】 Nuca hexagonală este confecționată din oțel de carbon de înaltă calitate prin îndreptarea și întoarcerea la rece. Suprafața șaibării de nuci este tratată cu acoperirea electroforetică neagră de 48 de ore, care este durabilă. Test de pulverizare cu sare anti-rust timp de 48 de ore, scena de zi cu zi anti-rust. (Nu vă înmuiați în apă mult timp). 【Dimensiunea articolului】 Diametru interior : φ 8.5. HEXAGON Mărimea opusă laterală : 27 ± 0,3 mm, înălțime : 22 ± 0,1mm, flanșă Diametru inferior : 36 ± 0,1mm. 【Se aplică】 Șuruburi de cereale din lemn sub φ8 diametre. 【Utilizare pe scară largă】 Șaiba decorativă decorativă cu piulițe cu capac hexagonal poate fi utilizată pentru decorarea hardware a curții, pavilionului sau puntea și oferă o soluție structurală de rating de încărcare. 【Atenție】 Nu -l folosiți în mediu cu materiale chimice, nu folosiți instrumente de cheie cu cuplu hidraulic pentru instalare și nu folosiți produse metalice pentru a bate suprafața piuliței. 1inch Accents exterior șaibă cu cap hexagonal.

R

Cele mai bune oferte