.

.

Ornament de poodle alb un cadou minunat pentru proprietarii de poodle pictate manual și ușor personalizate „ornament de câini” cu spatele magnetic

Ornament de poodle alb un cadou minunat pentru proprietarii de poodle pictate manual și ușor personalizate „ornament de câini”

RON 24.80
Cantitatea de bunuri

Ușor personalizat cu un Sharpie. Meticulos pictat manual. Ornament/ magnet cu scop dublu. Detalii realiste ale rasei. Decorare perfectă de vacanță. Prezentarea celei mai convenabile decorațiuni de Crăciun! Acest ornament de doghouse cu scop dublu este complet echipat cu un suport magnetic, ceea ce îl face nu numai un element adorabil pe copacul tău, ci și un magnet la îndemână pe care îl poți folosi pe tot parcursul anului. Fiecare ornament măsoară 3 pe 3 centimetri și este confecționat dintr -un material de rășină poli durabilă pentru a asigura frumusețea ornamentului durează anii următori. Acest ornament pug a fost pictat manual pentru a surprinde fiecare caracteristică realistă a rasei. Capul Pugs se lipește de ornamentul în formă de casă pentru câini, înconjurat de o frumoasă scenă de iarnă. Partea din față a ornamentului are o placă de nume goală atârnată deasupra capului Pugs, oferindu -vă libertatea de a personaliza acest articol, dacă vă place, dacă este cu numele animalelor de companie sau anul. Aceasta este o modalitate excelentă de a include animalul dvs. de companie în realizarea amintirilor dvs. de vacanță. Odată ce pomul de Crăciun coboară, puteți plasa acest ornament chiar pe frigiderul dvs. pentru a profita de comoditatea magnetică de a atârna hârtii și note importante sau speciale. Cutia de cadouri individuale de vacanță în care vine ornamentul face din aceasta o idee de cadou excelentă pentru orice proprietar sau iubit de pug de acolo.

R

Cele mai bune oferte