.

.

PETSONIK Anti -alunecare pentru câini Set de 4 - Protectoare pentru animale de companie Socks pentru câini pentru podeaua din lemn de esenta tare, potrivite pentru câini mici, medii și mari.

PETSONIK Anti -alunecare pentru câini Set de 4 - Protectoare pentru animale de companie Socks pentru câini pentru podeaua din

RON 0.33
Cantitatea de bunuri

*Intrați în 3 dimensiuni* : Small = 2,36 inch înălțime, 0,98 inci lățime, mediu = 2,95 inch înălțime, 1,18 inch lățime, mare = 3,54 inch înălțime, 1,38 inch lățime. Vă rugăm să măsurați cu atenție labele animalului dvs. de companie și să o alegeți pe cea potrivită înainte de a comanda. Dacă este între cele două dimensiuni, este mai bine să alegeți dimensiunea mai mică. *Material premium* : Aceste șosete pentru câini care nu se alunecă sunt confecționate din bumbac respirabil de înaltă calitate și cauciuc de tracțiune puternică anti-alunecare, cu un model elegant, face ca câinele tău să se simtă cald, confortabil și în siguranță. Perfect pentru uzura interioară. *Protecție* : În primul rând, un design elastic și captivant suplimentar face ca labele animalului tău să fie strâns înfășurate de șosete, să -l fixezi pe picioarele animalului de companie tot timpul, nu cade niciodată ușor. În plus, gelul de siliciu anti-alunecare imprimat pe tălpi pentru a oferi o tracțiune suplimentară, pentru a împiedica câinii de companie să alunece și să îi ajute mai puțin înclinați să cadă. *Memento* : Acest set din 4 piese face ca câinele tău să pară mai frumos și mai elegant. De asemenea, bun pentru fiecare zi pentru uzura interioară cu orice ocazie, cum ar fi mersul zilnic, jocul și participarea la petreceri sau alte activități. Aceste șosete care nu se alunecă se potrivesc perfect pe labele puiului tău, păstrându-le calde și le oferă tracțiune pe podelele interioare. Șosetele pentru câini sunt utile în special pentru a păstra umiditatea și a împiedica cățelușul dvs. să dezvolte labe uscate sau crăpate. Aceste șosete pentru câini vin într-un pachet de patru. Acesta este un șoset pentru fiecare dintre micile lor labe.

R

Cele mai bune oferte