.

.

Prezentare Clicker USB Lumina roșie reîncărcabilă, RF de 2,4 GHz Prezentator wireless Clicker Clicker Remote Slide Advancer pentru Mac, Keynote, Laptop etc.

Prezentare Clicker USB Lumina roșie reîncărcabilă, RF de 2,4 GHz Prezentator wireless Clicker Clicker Remote Slide Advancer

RON 1.33
Cantitatea de bunuri

【Mediu】 Prezentator wireless reîncărcabil : Baterie de litiu polimerică încorporată de 300 m Ah, nu este nevoie să cumpărați baterii uscate. Proiectare ergonomică științifică și ecologică. Conexiune wireless de 2,4 GHz】 cu lumină roșie strălucitoare, ușor de văzut pe majoritatea fundalurilor. Gama wireless atinge 100m/328ft, iar lumina laser ajunge în continuare la 200m/656ft, ceea ce vă permit să vă plimbați liber, indiferent de sala mică de clasă sau în auditoriul mare pentru a interacționa cu publicul. 【Ușor de utilizat】 Un indicator de prezentare plug-and-play face ca prezentarea să progreseze ușor fără a instala niciun software. Receptorul USB stochează în partea de jos a acestui clicker de prezentare, plasare convenabilă pentru a preveni pierderea. 【Compatibilitate largă】 Prezentare Telecomanda este optimizată pentru a funcționa cu Windows XP/ Windows7/ Mac OSX/ Linux, Android. Pointerul laser compatibile cu Microsoft, Power Point, Keynote și așa mai departe. Mai ales pentru profesori, tutori, lectori și vorbitori. 【Ce obțineți】 Lista pachetelor : 1x Prezentator telecomandă cu receptor, 1x Manual de utilizare, 1 x Bag de transport. Serviciu după vânzare responsabil, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi dacă există probleme, vă promitem să vă oferim o soluție satisfăcătoare. Pași pentru utilizare. Porniți comutatorul de alimentare din partea produsului. Presă și mențineți tasta paginii în jos și introduceți tasta în același timp pentru a efectua alinierea codului. Scoateți receptorul USB din partea de jos a pagerului, conectați -l la conectorul USB al computerului. După utilizare, vă rugăm să resetați receptorul USB. Plocați -l din nou în slotul USB din partea de jos a prezentatorului wireless. Și opriți comutatorul de alimentare din partea produsului.

R

Cele mai bune oferte