.

.

Mască ventilator convenabil Mini Clip Creativ USB încărcare mică rezistență lungă este reîncărcabilă și poate fi comutată între două moduri Ultra Silențios, Negru, 7.2x3.45x1.9cm.

Mască ventilator convenabil Mini Clip Creativ USB încărcare mică rezistență lungă este reîncărcabilă și poate fi comutată între

RON 49.19
Cantitatea de bunuri

DESIGN nou PERFECT - pentru a se potrivi perfect pe față, mini ventilatorul a fost realizat dintr-un material prietenos cu pielea și proiectat ergonomic pentru a se potrivi perfect pe față, simțindu-se fără greutate. Nu vă faceți griji cu privire la racirea aerului rece continuu, este inodor, a fost disponibil pentru copii și adulți. Circulația aerului & C00 L - ing-ventilatorul măștii accelerează circulația aerului în interiorul măștii. Poate răci aerul din interiorul măștii atunci când este fierbinte sau înfundat atunci când purtați masca pentru o lungă perioadă de timp și, în același timp, păstrați aerul din interiorul măștii proaspăt, astfel încât să puteți respira aer fre-sh tot timpul. Volumul de aer este de până la 40 de litri pe minut. COMPACT și portabil-ventilatorul de mască este mic și ușor, cântărind doar 0,8 uncii și nu pune prea multă presiune pe urechi. Se aplică tuturor măștilor. Trebuie să fie fixat pe mască, utilizatorii pot respira întotdeauna aer fre-sh și se pot bucura de răcoare în loc să suporte senzația înfundată de a purta o mască pentru o lungă perioadă de timp. ULTRA-silențios-echipat cu motor fără perii de înaltă eficiență, ventilatorul electric face shie-ld cool-ing poate funcționa stabil timp de câteva ore și poate reduce eficient zgomotul. Rezistență lungă-ventilatorul de mască este reîncărcabil și poate fi comutat între două moduri. Modul de suflare continuă poate dura până la 1,5 ore, iar modul de suflare intermitent poate dura până la 3 ore. Este nevoie de aproximativ 1,5 ore pentru a reîncărca după ce ventilatorul se termină. 100% nou și de înaltă calitate. Cantitate : 1 buc. Material : ABS. Culoare : Alb, Negru, Roz, Verde mentă sursa de alimentare : USB zgomot : 15d B Tensiune nominală : 2 A Viteza vântului angrenaj : 3 trepte Mod de funcționare : mecanic încorporat capacitatea bateriei : 230mah durata de viață a bateriei : 1,5-3 ore dimensiunea produsului : 7.2x3.45x1.9cm(2.52x1.1x0.63in). Dimensiunea ambalajului : 11. 5x6.5x2.5cm (4.5x2. 6x1in). Greutatea netă a produsului : 0.02 kg / 0.044 lb. Greutatea brută a produsului : 0,045 kg / 0,1 lb.

R

Cele mai bune oferte